Da er NKKOs sommerleir på Moi over for i år. 162 deltagere var samlet på Moi. Dette er det høyeste antall vi har hatt noen gang i NKKOs moderne historie

Vi startet på onsdags kveld med en lett trening. Her fikk de fleste besøk av knotten.

Natt til torsdag bøttet det ned med regn. Men kl.07.00 var det opphold. Under frokosten regnet det igjen, og jammen ble det fint til midtøkten. Og regnet gjorde det like til siste økten. Vi hadde maks flaks med været under hele leiren og slapp innetrening bortsett fra under natt-treningen.

Vi gikk igjennom mye forskjellig.
• Basic kamp
• Sparring kamp
• Kata – også landslaget
• Utallige applikasjoner
• Kniv trening
• Dim Mak som ble lagt inn i selvforsvar for jenter.

Det var mye smil og latter under hele leiren og jeg har mottat svært mange hyggelige tilbakemeldinger. Mottoet for leiren er også: Ha det morro og da lærer du masse.

NKKO har etterhvert utviklet mange svært gode Norske instruktører som er fullt på høyde med utenlands instruktører. Vi var 12 instruktører på leiren. 

Vi hadde også denne gang  med oss Shihan Antonio Pinero. Han er en meget kunnskapsrik instruktør og alltid med et lunt smil på lur.

Graderingen foregikk som vanlig på søndag og alle kandidatene var meget godt forberedt. Og dermed ble det 8 nye Dan grader i NKKO. Samtlige fikk sine nye KWF sertifikater under avslutnings sermonien.

På neste års leir håper jeg vi får enda flere barn og jenter med på leiren.

Jeg vil ønske deg en riktig fin sommer og takker så mye for et flott karate år.

Beste hilsener,
Lars Høgquist

dsc 0087