Nå er NKKOs sommerleir over. I år deltok 191 utøvere. Dette er utrolig bra. Leiren samlet barn fra 6 år til godt voksne. Ca 1/3 del var jenter.

Som vanlig har vi 3 økter om dagen. De fleste har nok med å trene 3 ganger om dagen for å få best utbytte av leiren. Atmosfæren er god og alle skal føle seg ivaretatt.

Treningen består av mange ulike karate former. Fra basic til kamp, kata og bunkai. Selvforsvar, deriblant også mot kniv. Noe DimMak og spesialkurs for jenter.

Det var meget hyggelig at General sekretær i Norges Kampsport Forbund deltok på leiren som instruktør. Sensei Trond Søvik trener Jujutsu og viste oss sine varianter av selvforsvar. Dette ble godt mottatt av deltagerne.

De 5 dagene leiren varte gikk utrolig fort. På torsdags kveld var det underholdning av senpaiene Anders Frydenlund og Jon Oswald Christensen. De er usedvanlig dyktige tryllekunstnere og underholdt i en time. Og neste kveld var det underholdning av diverse grupper delt inn i beltegrader. Det var meget artig å se hva de kan fremføre etter en svært kort forberedelse. Det ble også tid til massasje av stive muskler.

Shihan Antonio er selvskreven gjesteinstruktør. Dessuten benytter NKKO flest mulige norske instruktører. Dette bidrar å høyne det tekniske nivået i Norge. Etter hvert har NKKO fått en super stall av meget dyktige og humør spredende instruktører.

Jeg vil benytte denne anledningen til å ønske deg en riktig god sommer. 

Her finner du noen bilder fra vårt Galleri

Og her finner du bilder fra Martin Photo

Skrevet av Shihan Lars Høgquist