1ST KWF WORLD CUP KARATE GRANDPRIX IN JAPAN 2013

The 1. KWF World Cup Karate Grandprix i Japan 2013 var organisert den 20. Januar, 2013 i Chiba Port Arena. Det var ca. 650 deltakere fra 17 land, noen av de var: Japan, Holland,  Spania, Norge, Frankrike, Sveits, Russland, Ukraina, Arminia, Azerbijan, Kasakhstan, Pakistan, Korea, Tyrkia, Argentina og andre.

Norge gjorde en meget god innsats i Japan sist helg, som ble lagt merke til av alle som var til stede.

Japan

Her er hele gjengen som reiste til Japan for og gjøre en god jobb på alle plan.

Fremme fra venstre Odd Kjetil Liland, Johnny Reiestad og Rasmus Orstad

Stående bak: Hans Kristian Åsheim Havreberg, Geir Havreberg, Geir Rune Tøge, Ole G. Østrem , Bjørn Erik  Orstad, Ivan Tobiassen, Lars Høgquist og Kaia Stolpestad.

Det ble meget gode plasseringer under WC i Japan og alle som var med gjorde sitt aller beste.

En ting som viste seg er at de eldste fortsatt er eldst, det beviste Johnny og Odd Kjetil da de møtes i finalen etter å ha vunnet alle sine kamper på en overbevisende måte. I finalen var det Johnny som drog i land seieren etter to harde runder.

Rasmus gjorde jobben sin på en meget god måte og tok en 3. plass. Det var ikke mye om å gjør for at han kunne vært i finalen. Kjempe jobb.

Kaia tapte for en meget sterk russer, men ga henne en har kamp. Den beste utøver fra Spania måtte bare seg slått av den sterke Kaia fra Norge, enda en kjempe jobb. Kaia er en dame for framtiden og vi ser fram til neste gang.

Ole, Ivan og Bjørn Erik gjorde alle en meget god innsats, men møtte meget sterk motstandere. Det som var det mest positive var at alle tre viste meget god framgang, så dette blir bra for framtiden.

Hans Kristian startet med å banke en japaner. Det lovet godt for neste kamp. Han møtte en ny japaner og gikk en helt jevn kamp, men med fem japanske dommere  gikk seieren til japaneren som var meget sterk. Denne gutten gjekk helt til topps i denne klassen.

Det var et godt arrangert stevne med god kvalitet i alle klasser, fra de små barna til de som er godt modne.

Det må også  nevnes at vi hadde med en kar som kalles Geir Rune Tøge med som dommer og han gjorde en meget bra jobb, som enda en gang viser at Norge har bra standar på dømming.

Shihan Lars hadde mer en nok å gjøre med møter, og organisere alt som skulle gjøres i KWF. Det var møter med mange parter, og alt som skulle på plass for og få hjulene til å gå rundt.

Det jeg sitter igjen med etter denne turen er at alle utøveren som var med til Japan har gjort en fin framgang i sitt treningsarbeid, og det lover godt for framtiden. Forsetter alle med den gode treningen som jeg vet de legger ned  hver dag blir det gode resultater i framtiden.

Med dette vil jeg rose Johnny med det arbeidet han legger ned for disse utøverene. Han gjør en kjempe jobb i en travel hverdag. Det står respekt for det arbeidet han gjør, og jeg kan stå inne for det jeg seier for jeg veit hva denne jobben innebærer.

Gratulerer til alle som gjorde denne turen til et godt minne, noe å bygge videre på.

Håper klubbene sender flere utøvere på samlinger framover så vi kan få et enda bedre Landslag i framtiden.

OUS!!!

Geir Havreberg