vinterleir2005Sempai Sjur Vestlie og Sensei Erik Anders Helin

Atter har en gang Etne kyokushin Karate Klubb avvikla en vellykka vinterleir med over 80 karateentusiaster fra heile landet, Alta i nord til Egersund i sør-vest og mange klubber fra Østlandet.

Rekorddeltakelse i ny Dojo
Treningen startet i den nye Dojoen til Etne Kyokushin Karate Klubb på torsdag med rekorddeltakelse og forsatte neste morgen kl. 10.00.
På fredag ettermiddag flyttet vi inn på den nye Enge skole og treninga foregikk på Etne kulturhus fram til og med søndag kl. 13.00.


Variert trening, men mest fight
Treningen var variert med mest vekt på fighttrening, men vi trente også kihon og kata.
Det var deltakerer i alle alderer fra 6 år og oppover til 65 år, så en kan si at det er en leir for alle. Det er heilt fantastisk og se hvor godt miljø det blir når en samler folk med så stor aldersforskjell på en plass.
Dette er et konsept vi vil bygge videre på, pluss vi kommer også til og spisse dette med landslaget mer.

De beste fighterne møtte
Dette året hadde vi mange av de beste fighterene i Norge, Marius Ommedal, Johnny Reiestad, Erik Anders Helin, Magne Kåstad, Ulf Nore, Ingar Johannessen og flere.
Vi så også mange som vil kunne komme inn på landslaget i tiden framover, da særlig på jentesiden.

Tore mesterkokk!
Vi hadde i år igjen den ære av å få god mat fra kokken Tore som alltid gir oss den beste maten som går an og få på en leir. Hvis noen kan varte opp med bedre mat kommer mange av oss til å komme bare for og spise der.

Vennskapsbygging
Det var en vellykket leir på alle måter, og vi kommer til gjenta den til neste år.
Så til neste år satser vi på enda flere som kan ta turen til Etne for og være med på den leiren for å bygge opp karatekunnskaper, og et godt vennskap i tiden framover.
Vi vil rette en takk til alle som deltok, både utøverer, instruktører og ikke minst styret i NKKO som støttet vinterleiren leiren på en fin måte.

Alle er velkommen til Etne Kyokushin Karate Klubb til neste år.

havreberg_dojo

OUS!!!
Leder Etne Kyokushin Karate Klubb

Geir A. Havreberg (4.dan)