Nå er vi vel hjemme igjen. Vi hadde en fin tur til Paris. Stevnet var meget godt organisert og med totalt 166 deltagere.

Senpai Suzanne Jones fikk en meget hederlig 5 plass i kata. Litt dypere stillinger og raskere teknikker så er hun absolutt på pallen.

I kamp så fikk Senpai Odd Kjetil Liland en Ukrainsk motstander. Odd Kjetil gikk en meget solid kamp og jaget Urkaineren rundt på matten. Odd Kjetil hadde virkelig dagen. Men i neste kamp kom Senpai Alex Navarro på matten og da var det ikke så enkelt siden Alex vant dette EM og ble nr 2 i All Japan Open en uke tidligere. Odd  Kjetil gikk ut som en rakett og overrasket nok Alex en smule med dette. Men Alex danset unna og begynte å levere slag og spark i ett strekk. Tilslutt vant Alex med 2 Wasahari. Begge var slag mot magen.

Vi er glad for at Alex vant. Han er snart ½ norsk etter å ha deltatt som instruktør på sommerleiren vår!!

Dommerne våre gjorde en kjempeinnsatts og fikk dømt mange kamper. Det ble raskt kommentert at det er meget stor forskjell å dømme i EM mot å dømme i NM!!

Shihan Lars Høgquist hadde diverse samtaler med Country representatives i Europa samt Kansho Matsui, Shihan Gorai og Sensei Hibino. Alle fra Honbu.

Vi hadde 4 trivelige dager i Paris med masse vind og noe regn.

Skrevet av Lars Høgquist

Resultater

Resultater juniorklasser

DSCN1931

DSCN1914