I mars 2005 ble Vidar Lundberg ny klubbleder i Nidaros Kyokushinkai Karateklubb. Og med han fikk klubben et helt nytt styre med masse guts for å gjøre klubben bedre og større. Dette har resultert i ny giv og et langsiktig mål hvor mange nye medlemmer skal bli med på å opprettholde tradisjonene i beste Kyokushinkai-ånd i trønderhovedstaden Trondheim.

Hvor og når
Klubben trener på Singsaker skole tirsdag og fredag kl. 2030 - 2200.
Hvis du har tenkt deg en tur til Trondheim, som turist, i jobbsammenheng, eller som student er det bare å kontakte Vidar Lundberg på mobil 98 66 96 24 eller via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Hvis du bor i Trondheim, eller omegn, og har lyst til å begynne med karate, gjelder naturligvis samme tilbud, ta kontakt!

Varierte treninger
Nidaros KK trener nokså variert med rene selvforsvarsdeler, kondisjon, tøying, meditasjon. Sist, men ikke minst, trønderne driver skikkelig kamptrening. Alderen på medlemmene varierer fra 16 til 40 år, og de har satt en nedre aldersgrense på 12 år, men ingen øvre grense. Nidaros Kyokushinkai Karateklubb har lagt ut mer informasjon på sin webside (Besøk siden).